FacebookTwitterYoutubeFeed

Cincarov bratanac novi zaštitnik građana Vranja

Ocena korisnika:   / 3
NajlošijeNajbolje 

foto / Facebook

Kako TV Info Puls nezvanično saznaje novi zaštitnik građana grada Vranja biće Dušan Stošić,inače bratanac Vlade Stošića Cincara,bivšeg igrača Crvene zvezde.

Ovu informaciju za TV Info Puls potvrdio je izvor iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

Dušan Stošić se trenutno nalazi na direktorskoj poziciji u privatnom preduzeću Betis Star d.o.o a prema našim nezvaničnim saznanjima,sekretar gradskog odbora SNS -a i direktor vranjskog Vodovoda Goran Đorđević Đoša zalaže se da Stošić zauzme mesto zaštitnika građana.

Sam Goran Đorđević je ovu informaciju demantovao.

„Ne poznajem nikakvog Dušana Stošića i nemam veze sa tim.Ko je taj Dušan Stošić?

Zaštitnik građana već postoji i njega imenuje Skupština tako da te spekulacije nisu tačne,bio je jasan Đorđević. ALI ĐOŠA LAŽE.

U nameri da pokaže svu svoju bahatost,Goran Đorđević Đoša je na svom fb profilu nakon našeg razgovora postavio fotografiju sa Dusanom Stošićem,kako bi valjda nama poslao neku poruku.

foto / Facebook

Međutim,izgleda da jedan sekretar Gradskog odbora najveće političke partije u gradu ne zna da na ovaj način samo ruši ugled stranke,pokazujući svu svoju kulturu ali izgleda i način na koji funkcioniše u životu.

foto / Facebook

Dušan Stošić je inače prema našim saznanjima član saveta za pravna pitanja Srpske napredne stranke u Vranju na čijem čelu je advokat Miroslav Nešić. Ovaj savet kako su svojevremeno vranjski naprednjaci govorili, čine advokati i pravnici grada Vranja dokazani u svom poslu.

Komentari   

 
0 #2 jakoav 19-10-2017 14:03
Tako se popunjavaju radna mesta u Vranju i u Srbiji, A nasj jedini spas od Djose je da istruli od alkohola.
Citat
 
 
0 #1 fotosinteza 09-10-2017 15:26
Kada bi ovi strucnjaci Djosa i Anta konobar, znali da Dusan Stosic je ameba, koja nije jos evoluirala u inteligentno bice neverujem da bi se slikali sa njim. O njegovoj diplomi ne bih da komentarisem ali kupio je i Fabus kako cujem. Decko vredno radi u SNS gradi trzni centar kom OMV ili hotel a mozda i tehnicki pregled. Bas uspesan naprednjak kappacitet. Buli brate dosta vise!.
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji