FacebookTwitterYoutubeFeed

Romska stranka : Nasleđeni problemi dok je Andonov bio na vlasti

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

U totalno konfuznoj i nedoličnoj izjavi o političkom šljamu koji vlada gospodin Andonov je time umešao  Romsku Stranku „Jedinstva“ što je  pobio sva dosadašnja  pozitivna mišljenja o njemu kao političara koji se bavi godinama i koji je bio na vlasti godinama.

Ne želimo da upotrebimo suvišnu političku terminologiju jer Romska Stranka je po prvi put u istoriji grada  a i na području Pčinjskog okruga u Izvršnoj vlasti što su nam omogućili partneri i nosioci vlasti GrO SNS-a.

Mi ćemo pomoću romskih izreka  opisati izjavu o navodnom šljamu: “Svaki ciganin hvali svoga konja" i “Sramota bogataša i smrt siromaha ne čuju se daleko”.

Naime, ako govorimo njegovim rečnikom o vladajućim strankama, šta reći o nasleđenim problemima koje ima  celokupna romska populacija na području grada Vranja I gradske opštine Vranjska Banja a nije rešena dok je ON  bio na vlasti.

Neželimo  ostati po strani pred uvredama ali na iste nećemo reagovati istim vokabularom, već mukotrpnim radom i rezultatima koje želimo da iznedrimo sa koalicionim partnerima zarad svih građana sa akcentom na romsku populaciju.

 Infrastrukturni problemi , struja , putevi, voda, kanalizacija  po  naseljima Gornja Čaršija II, Čerenca, Raške, Ciganskog Rida, Saraine , Ljutice Bogdana  u Vranjskoj Banji – Ogoš, Burdinci , Saglamci koji su udaljeni na 300-500 metara od centra grada i opštine .  

Pitamo se onda koji epiteti krase subjekte u to vreme, navode iz Romske stranke Jedinstvo.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji