FacebookTwitterYoutubeFeed

Reakcija Jedinstvene Srbije povodom emisije "Puls grada"

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Gradski odbor Jedinstvene Srbije oglasio se saopštenjem, povodom reakcije SNS na gostovanje predsednika Gradskog odbora SDS-a u Vranju, Igora Andonova. Prenosimo saopštenje u celosti:

Svedoci smo poslednjih dana da se tenzije i turbulencije na medijskom prostoru ne smanjuju, te da su one u jednom trenutku kulminirale izjavama doskorašnjeg zamenika gradonačelnika i predsednika SDS-a u Vranju, Igora Andonova.

Građani Vranja od nas, koji smo deo gradske vlasti, očekuju rad, red i primereno ponašanje, sa konkretnim projektima i rezulatatima, a mi kao političari u svakom momentu moramo da pokažemo kulturu, toleranciju  i POLITIČKU KULTURU, upravo zbog posla kojim se bavimo.

GrO JS Vranje uvek je u svojim nastupima nastojao da se stvari nazovu pravim imenom, da se poštuje dijalog, a da se izbegava govor mržnje, diskriminacije i uvreda.

Svaka izgovorena reč ima težinu, a građani Vranja su ocenili i procenili kome daju poverenje, upravo zbog izgovorenog i obećanog.  Nesmemo ostati nemi pred uvredama ali na iste nikada nećemo reagovati egal, već radom i rezultatima.

Kao deo gradske vlasti, kao politički partneri i ozbiljni i odgovorni ljudi zalaćemo se za dijalog, koji vodi REŠENJIMA, nikako uvredama, neistinama, vređanjem, a posebno korišćenjem medijskog prostora za lične animozitete i subjektivne frustracije.

Medijske slobode se ne brane vređanjem i izvrtanjem realnosti.  Prava DA ali obaveze DA.

Naše kapacitete moramo da usmerimo na bolji život i prosperitet grada, na ono zbog čega smo dobili poverenje građana. Nama ne treba ntakmičenje u uvredama, već takmičenje u idejama i projektima.

Prošlost ostavimo iza sebe, tamo gde joj mesto. Sadašnjost koristimo da budućim pokolenjima stvorimo bolju budućnost.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji