FacebookTwitterYoutubeFeed

Andonov: Vranjem vlada politički šljam

Ocena korisnika:   / 2
NajlošijeNajbolje 

Igor Andonov predsednik SDS-a u Vranju komentarišući dešavanja oko gašenja novina Vranjskih rekao je da Vranjem vlada politički šljam i dodao da je ova vlast gora i od vlasti Slobodana Miloševića.

Gašenje Vranjskih novina ocenjuje kao najgori potez naprednjačke vlasti koja na sve načine pokušava da prikrije svoju nesposobnost. Prema njegovoj oceni,u istoriji Srbije nije bilo ovakvog medijskog mraka.

Andonov je savetovao gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića da podnese ostavku ukoliko ne može da seizbori sa političkim šljamom koji ga okružuje Andonov je dodao da su ljudi u potpunom haosu,besu i beznađu.

On je upozorio da može doći do ozbiljnih problema ukoliko se ovako nastavi i ukazao na to da ova vlast smatra za neprijatelje sve one koji nisu sa njima i ne razmišljaju isto.

 STOJKOVIĆ: Milenković štit za jasnu i vidljivu pljačku onih oko njega

S druge strane,novinar Saša Stojković ističe da je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković jedan potpuni amater u poslu kojim se bavi i da zapravo služi samo kao štit grupaciji na vlasti koja je došla sa oštrom idejom da se veoma brzo obogati i napuni džepove.

Milenković je štit za jasnu i vidljivu pljačku onih oko njega koji će čim ga iskoriste baciti u najgore blato da će se krstiti i levom i desnom rukom i neće znati šta ga je snašlo,istakao je Stojković .

Stojković je na kraju ukazao da će mediji preživeti i da se istina ne može zaustaviti.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji