FacebookTwitterYoutubeFeed

Narodni univerzitet potpisao ugovor sa kompanijom Teklas

Ocena korisnika:   / 0

Krajem prethodne nedelje potpisan je ugovor između JU Narodni univerzitet Vranje i kompanije „Teklas Automotive“ iz Vladičinog Hana, povodom organizovanja kursa nemačkog jezika.

Opširnije...

U četvrtak zaseda Skupština grada

Ocena korisnika:   / 0

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković sazvao je za 25. januar (četvrtak) , 21. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će biti razmatrana Odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada i Dan oslobođenja Vranja od Turaka 1878. godine.

Opširnije...

Od marta počinje izgradnja stanova u Vranju

Ocena korisnika:   / 0

Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može da počne da se gradi u drugom i trećem kvartalu godine, odnosno od marta, pa nadalje, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Opširnije...

Otvoren Kutak za devojke " Nasilje nije COOL "

Ocena korisnika:   / 0

U prostorijama Odbora za ljudska prava Vranje je 15. Januara 2018. po prvi put u južnoj Srbiji  zvanično počeo sa radom Kutak za devojke u okviru projekta „SOS sigurno mesto za devojke”.

Opširnije...

Vernici i crkva proslavljaju Bogojavljenje

Ocena korisnika:   / 0

Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležava se danas. Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan.

Opširnije...

Većnici u ponedeljak ponovo o radnim mestima u javnom sektoru

Ocena korisnika:   / 0

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za ponedeljak 22. januar, 101. sednicu Gradskog veća, na kojoj ce biti razmatrana 23 pitanja.

Opširnije...

Počelo punjenje zatvorenog bazena u Vranjskoj Banji

Ocena korisnika:   / 0

Gostujući na televiziji Info Puls, narodni poslanik Slaviša Bulatović naveo je da je u sredu počelo punjenje zatvorenog bazena u Vranjskoj Banji, nakon čega se čeka upotrebna dozvola.

Opširnije...

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji