FacebookTwitterYoutubeFeed

Vranje u muzičkom projektu ,,Srbija u ritmu Evrope"

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković i zastupnik ,,Europion capital advisors management" d.o.o Igor Karadarević potpisali su Ugovor o učešću Vranja u velikom muzičkom projektu pod nazivom ,,Srbija u ritmu Evrope".

Prva Srpska Televizija i ,,Srbija u ritmu Evrope" napravili su najveći dečiji muzički projekat u vidu takmičenja u Srbiji, a koji je podržan od strane Ambasadora Evrope i Evropske unije.

Audicija će biti održana u svim osnovnim i srednjim školama u saradnji sa direktorima i biće odabrano 20 najtalentovanijih učenika. Deca koja budu izabrana predstaviće se na stranom jeziku odnosno jeziku zemlje koju im dodeljuje organizator, a njihov nastup je u stilu Evrovizijskog takmičenja.

Organizatori će obučavati decu, i ekipe iz televizijskog programa dolaziće jednom do dva puta nedeljno u svaki grad, kako bi učesnici bili spremni za televizijski prenos.

Finalni koncert manifestacije ,,Srbija u ritmu Evrope" biće organizovana u Nišu, prošlogodišnjem pobedniku, koji će uživo prenositi Prva Srpska Televizija.

Prva nagrada za pobednika je 50% od ukupnog neto prikupljenog novca od poslatih SMS poruka, koji se prenosi u budžet grada, a namenjen je za poboljšanje uslova u školama.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji